Olen vaihtamassa työpaikkaa ja siitä syystä olen viikon lomalla ennen uuden duunin alkua. Jarikin sai järjestettyä saman viikon vapaaksi, joten tilaisuus piti käyttää hyväksi ja etsiä muutama geokätkö Silmänisku.


Lähdettiin eilen aamulla ajelemaan kohti Heinolaa, jossa kätköiltiin päivä ja illaksi ajettiin Lahteen. Lahdessa yövyttiin Hostellissa ja tämä päivä käytettiin tehokkaasti hyödyksi sekä kätköillen että shoppaillen. Kätköjä tällä parin päivän reissulla 29 kpl.

Samalla vähän shoppailtiinkin: Lahdesta löytyi Tiimarin varastomyymälä, josta löytyi kauheasti kaikkea ihanaa lähinnä korttiaskartelua varten. Ja Iskun poistomyymälässäkin käytiin ja sieltä lähti mukaan pöytälevy minun uutta, tosin vasta suunnitteluasteella olevaa askartelunurkkausta varten. Mutta ensin eteisremontti valmiiksi, joka etenee pikkuhiljaa... Taas on pari kaapinovea kuivumassa maalausten välillä. Kuvia laitan sitten kun saadaan vähän enemmän valmista. Huomenna lähdetään mökille, joten remontti saa vielä hiukan odottaa.